fredag, december 29, 2006
Julekultur!
Julen har for mig altid været en tid, hvor jeg læste mange bøger. Sådan er det måske ikke helt længere, men alligevel har jeg da gang i noget.

Det læser jeg nu: Arvetanten af Simonetta Agnello Hornby. Historisk italiensk slægtroman med frygtelig mange navne at holde styr på. Men efter at jeg næsten havde mistet læseglæden, fordi jeg vist var kommet ind på et lidt for samtidshistorisk spor, er det skønt at læse om svundne tider under fjerne himmelstrøg...

Det hører jeg nu: Hele december har stået på Julefestmix på Claus' iPod. I går kunne jeg ikke mere og tog derfor lige en tur omkring Anden fra de gode gamle dage med Hva' snakker du om...

Det ser jeg nu: Juleaftensdag så jeg selvfølgelig Disneys store Juleshow - det hører ligesom til. Så er der jo de sidste afsnit af Krøniken + de mange "Året der gik- programmer". Og i onsdags tog jeg en slapper med musicalfilmen Chicago (som var bedre første gang jeg så den...)

Hvad med jer andre?


fredag, december 15, 2006
The European Library
-
Hold da op en stor database!

I Bogmarkedet har jeg lige læst en artikel om The European Library, "et fælles europæisk digitalt bibliotek" (http://www.bogmarkedet.dk/sw5959.asp).

Her står der bl.a. at, "The European Digital Library (EDL) ser ud til at have gode muligheder for sig – på trods af meget store reservationer hos alle rettighedshavere, såvel forlag som forfattere og andre ophavsmænd."

Hvordan er stemningen på bibliotekerne - forholder I jer overhovedet til projektet? Reklamerer I for det nogen steder?


fredag, december 08, 2006
Fupsider
Hvis I f.eks. skal bruge fupsider som eksempler i internetundervisning er her masser af eksempler at tage af:
http://www.philb.com/fakesites.htm


mandag, december 04, 2006
Hjemmesideopdatering
Hej alle

Så her hjemmesiden opdateret med anmeldelser fra sidste bogklubmøde hos Louise. Men der mangler selvfølgelig nogle anmeldelser... Men de kommer sikkert snart, ikke?


lørdag, december 02, 2006
Kursusoversigt forår 2007 på DB
Så er den nye kursusoversigt kommet :-)

Se http://www.db.dk/kon/home_dk.htm


footer