torsdag, juli 19, 2007
Sommerlæsning
Hej.
I morgen går jeg på velfortjent sommerferie. Planer har jeg ikke mange af, men afslapning og bøger er helt sikkert på programmet. Her er, hvad jeg gerne vil læse:
- Harry Potter and the deathly Hallows
- A Spot of Bother af Mark Haddon
- My dirty little book of stolen time af Liz Jensen
- Black Swan Green af David Mitchell
- Kiki Strike i Skyggebyen af Kirsten Miller

Jeg ved godt, at jeg kun når en tredjedel af det, men det er vel godt at have planer.

Hvad læser/planlægger I at læse?

Etiketter:



onsdag, juli 11, 2007
Juhuuuu statistik :-)
-
Måske er spørgsmålet mest henvendt til Lisbeth, meeeen hvis I andre ved noget om statistik, er I meget velkomne til at bidrage :-)

Jeg skal bruge en statistik med antallet af asylansøgere fra Nordkorea (Democratic People's Republic of Korea). I hvilke lande søger de asyl?

Jeg har selv ledt på The UN Refugee Agency's hjemmeside: http://www.unhcr.org/statistics/45c063a82.html (Statistics Database), og har også fundet nogle mere eller mindre relevante tal. Det mærkelig er, at tallene ikke omfatter Sydkorea, og det kan jeg ikke forstå! Ifølge Berlingske Tidende(http://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=917580) har Sydkorea givet asyl til over 10.000 nordkoreanere.

Etiketter:



fredag, juli 06, 2007
Interaktiv webradio

Er der nogen er jer der kender Musicovery? Det er en interaktiv webradio, som helt klart er værd at aflægge et besøg! Den præsenterer nemlig sammenhængen mellem forskellige musiknumre på en rigtig fin visuelmåde – og så kan man høre musik indenfor lige den genre, man bedst kan lide. I finder den her: www.musicovery.com.

Etiketter: ,



onsdag, juli 04, 2007
Utaknemmelige...
...er de! Altså lånerne ;-)
Eller også er jeg bare for mærkelig. Jeg forsøgte at få en låner til at tage bogen "Mordet i Glennkill - en fårekrimi" (som jeg tidligere har anmeldt i læseklubben), men efter lidt høflig?) overvejelse valgte hun at lade den ligge...

Det er det evindelige spørgsmål om man skal give folk det de kender eller udfordre dem med noget de ikke vidste eksisterede.

Jeg har forøvrigt ferielæsningen på plads:
Khaled Hosseini - Under en strålende sol og
Leonora Christine Skov: Champagnepigen
Jeg glæder mig til dem begge!

Etiketter: ,



tirsdag, juli 03, 2007
Forvandling...

Hej alle sammen – som I kan se, er der pludselig sket noget nyt her på vores blog. Jeg har nemlig været så fræk at ændre det hele uden at spørge nogen… Dog er det ikke værre end, at det kan ændres tilbage, hvis nogen vil havde det gamle design igen.

Årsagen til forandringerne er, at jeg længe har tænkt, at det kunne være smart at integrere hjemmesiden og bloggen, så man bare kunne kigge et sted. Det har jeg nu sat i gang… Som I kan se, er jeg ikke færdig endnu, men det kommer stille og roligt. Og hvad det nye design angår, så har jeg selv været i gang med lidt inspiration fra forskellige steder. Jeg har valgt at genbruge farverne fra det gamle design, så vi stadig kan være lidt pink :-) Håber I synes om idéen og designet(?) Flere idéer er selvfølgelig også velkomne!

Etiketter: ,



footer