torsdag, september 18, 2008
Referater fra sidste læseklub
I kan nu se en oversigt over, hvilke bøger der blev præsenteret hos læseklub hos Louise under referater.

Etiketter: ,



Webnostalgi
Kender I The Wayback Machine på siden Internet Archive WaybackMachine? Som I nok allerede har gættet ud fra titlen (hvis I altså ikke kender den på forhånd), så drejer det sig om en side, der arkiverer internetsider. Man har med andre ord mulighed for at se, hvordan forskellige websider så ud tidligere, og det er faktisk ret sjovt. Se f.eks. nedenstående som er et eksempel på, hvordan dr.dk så ud i november 1996.

Etiketter: , ,



tirsdag, september 16, 2008
Indtryk fra læseklub
Nini mente jeg var skruk og trængte til at holde børnefødselsdag. Måske er det sandt, måske er jeg bare barnlig. Uanset hvad var der muffins i mange forskellige farver. Godt at Stine kunne hjælpe mig, hun har virkelig talent for farver og pynt.

Mads skulle trilles og de sidste sider skulle læses. Moderne kvinder forstår virkelig at multi-taske!

Etiketter: , , ,



onsdag, september 10, 2008
Gratis billeder på nettet
Emnet har vist været behandlet før, men jeg stod lige og skulle bruge et boksebillede, og skulle derfor finde gratis billeder på nettet.
Til det fik jeg hjælp af Esben Fjord, der henviste til en artikel fra 2005 om gratis billeder på nettet.
Og jeg fik af den vej igen øjnene op for tjenesten (eller hvad sådan noget nu hedder): stock.xchng. Der er VIRKELIG mange fede gratis billeder til at bruge direkte på hjemmesiden, bloggen, folderen plakaten eller hvad det nu kunne være.
OK, det var mange henvisninger i en kort post, men tjek siden ud....

Etiketter: , ,



Marina
I maj måned skrev jeg, at Carlos Ruiz Zafón havde udgivet en ny bog i Spanien, nemlig Englens leg. Den bog har jeg nu læst og vil fortælle om den på søndag. 

I mellemtiden har jeg fundet ud af, at endnu en bog, Marina, er på vej. Den udkommer den 27. august, og dens handling foregår lige før Vindens skygge, hvilket lover rigtig godt :-)

Etiketter:



footer