mandag, august 31, 2009
Audrey Hepburn - en biografi
Min fascination af Audrey Hepburn er stor. Den drengede skønhed og stilikon spiller i hovedrollen i mange af de film, jeg holder af. I Audrey Hepburn - en biografi af Donald Spoto får vi et billede af Hepburn fra barndommen i Holland, hvor hun oplevede krigens rædsler til hendes sidste tid, som ambassadør for UNICEF. Undervejs hører vi selvfølgelig også om hendes privatliv og hendes film fra Roman Holiday til Breakfast at Tiffanys, My Fair Lady og Nun's story. Den sidste kan bestemt anbefales, det er en af Hepburn mest seriøse roller og en stor, rørende præstation.
Nyd hende synge Moon River i Breakfast at Tiffanys.


AUDREY HEPBURN-MOON RIVER
Uploaded by pierrot77. - See the latest featured music videos.

Etiketter: ,



torsdag, august 13, 2009
For enhver pris
I år er det desværre ikke blevet til så meget sommerlæsning for mit vedkommende, da meget tid er gået med husprojekter, men så må man jo multitaske lidt, og det har jeg så gjort ved at kombinere det praktiske med at lytte til nogle gode historier samtidig. Senest har jeg kastet mig over radiodrama-genren, og det fungerer faktisk rigtig godt. Jeg har hørt krimien ”For enhver pris” som handler om:

Louis og Adam som er to midaldrende kriminalbetjente. De har arbejdet sammen i mange år, og deres gensidige forhold leder hurtigt tankerne hen på et mangeårigt ægteskab. Sammen opererer det erfarne makkerpar på kanten af loven for at løse uopklarede mordgåder, men i løbet af radiokrimiens 12 episoder bliver samarbejdet og venskabet mellem de to kollegaer sat på hårde prøvelser.

Jeg synes, den var rigtig god, og det fungerer faktisk rigtig rigtig godt med sådan et radiodrama, og sjovt med de kendte stemmer. Blandt de medvirkende er bl.a. Ole Lemmeke, Søren Sætter Lassen, Lotte Andersen, Anne-Grethe Bjarup Riis, Ellen Hillingsø, Henrik Lykkegaard og Nicolaj Kopernikus. Især synes jeg, Anne-Grethe Bjarup Riis og Ellen Hillingsø gør det rigtig godt, men dem synes jeg nu også altid er så gode :o)

Så til jer der kan lide at lytte, så finder i ”For enhver pris” her.

Der er også andre radiodramer og hente på:

http://www.dr.dk/Kultur/Kulturguiden/Download/alledownloads.htm

Måske nogle af jer allerede har lyttet jer igennem nogen af dem?

Etiketter: ,



footer