torsdag, juni 21, 2007
Mest solgte dvd-film
-
Er der en af jer, der kan hjælpe mig med at finde ugentlige statistikker for mest soglte dvd-film i Danmark?

Birgitte :-)

Etiketter: ,



4 Comments:

Blogger Lisbeth said...

Ja det er jo et godt spørgsmål.

Jeg går udfra, at du mener alle dvd-film (alle genrer, fra alle lande), der sælges i Danmark.

Vi kender jo disse lister fra aviserne/boghandlerne ift. solgte bøger. Meen der findes et utal af disse lister, og det er ikke uproblematisk. Læs f.eks. http://jp.dk/arkiv/?id=922975.

Jeg har ikke umiddelbart kunne finde en liste, der dækker mit fokus, og denne redegørelse fra Konkurrencestyrelsen (http://64.233.183.104/search?q=cache:imcVmuTPNOsJ:www.ks.dk/publikationer/konkurrenceredegoerelsen/dok2005/kap5baggr.musik/+%22top+10+dvd%22&hl=da&ct=clnk&cd=6&gl=dk), indhenter data fra 7 forskellige steder, så måske det er vejen frem? F.eks.: http://www.merlin.dk/Default.aspx?ID=265.

Blogger Birgitte said...

Tusind tak for det hurtige svar!

Sjovt nok har jeg fundet de samme ting, når jeg har søgt efter en relevant liste ;-)

PS: det er et eller andet ægtepar, der vedligeholder biograflisterne. Hi hi

Blogger Lisbeth said...

Hihi - ja man skal jo have tiden til at gå med noget - men mon ikke det var noget for Louise og Stine at vedligholde dvd-film listerne?

Ellers kunne man måske hente data fra distributionskanalerne, men så er de nok oftets retrospektive og for en længere perioder ad gangen (gætter jeg)

Blogger Birgitte said...

Dette er bedste bud - er blevet henvist til he+ videotraileren af IFPI: Top 10 salgsfilm. Listen er dog bare en gengivelse af Blockbusters. Længere ende på siden findes andre butikkers lister, men ingen samlet liste

Send en kommentar

<< Home

footer