tirsdag, september 19, 2006
RSS
Hej alle

Har i dag været på kursus i RSS, og er nu blevet lidt klogere på denne smarte teknologi. Faktisk så viser det sig jo, at det er forbavsende let at lave et RSS-feed til vores blog. Feedet er:
http://bogklub.blogspot.com/atom.xml

Måske er der nogen, der nu tænker, øh… hvad er det nu lige, det går ud på… Jo, altså hvis man opretter en RSS-reader f.eks. http://1000kilder.dk/ eller http://www.bloglines.com/ (tilgængelig fra web), kan man via ovenstående feed/link abonnere på nyheder på vores blog, hvilket i praksis vil sige, at man får besked så snart, der er en, der skriver et nyt indlæg på bloggen. Det er smart! Og måske kunne det også være med til at holde lidt mere liv i den.

Prøv det :o)


4 Comments:

Blogger Sussi said...

Man skulle tro vi havde været på det samme kursus... Jeg har netop i dag brugt 7 timer på at høre om og prøve masser af feedreaders, onlinekalendre, tekstbehandlingsprogrammer mm. Opdagede faktisk dit indlæg, dajeg lige skulle teste bloglines herhjemme. Ret smart synes jeg....
/Sussi

Blogger Louise said...

Hej.
Jeg bruger bloglines og synes det fungerer rigtig godt. Men jeg er lidt i tvivl - Får man ikke kun at vide, når der er nye indlæg, eller giver den også besked, når man kommenterer? Jeg har længe forsøgt at gennemskue det, men er stadig ikke sikker.

Blogger Sussi said...

Der kommer ingen beked på kommentarene - det må man selv holde øje med!

Blogger Birgitte said...

Jeg tror godt man kan få RSS meddelelser om kommentarer. Man kan i hvert tilfælde få dem vist til højre i bloggen ligesom nye indlæg (se http://schultzforlag.typepad.com/, hvor der dog ikke er nogen kommentarer pt)

Send en kommentar

<< Home

footer