tirsdag, september 11, 2007
Hvor er i henne?
Hvor er I allesammen henne?
Vores blog plejer da ikke at være SÅ død.

Jeg plejer at nyde et kig indenfor, men lige nu er det godt nok ikke meget ved - der må da ske noget derude i landet: på de private og offentlige arbejdspladser, på læse-, film- og musikfronten, med den avancerede informationssøgning....

Jeg glæder mig til at høre nyt;-)


2 Comments:

Blogger Louise said...

Her er virkelig meget stille.

Jeg har såmænd heller ikke noget nyt og spændende at berette, men jeg kan jo altid sludre lidt.
Min læsenedtur fortsætter. Jeg har ikke afsluttet en bog i en evighed og det begynder efterhånden at gå mig på nerverne. Jeg har startet på mange, men koncentrationen mangler simpelthen. I stedet har jeg kastet mig over lydbøgerne. Bøgerne har jeg læst, men jeg har længe gerne ville høre Harry Potter på lydbog. Jeg har hørt en med Jesper Christensen og en med Stephen Fry. Begge er gode, men Stephen Fry er altså i en klasse for sig.

Men jeg skal i gang med bøgerne igen. Nu har jeg jo en deadline, der hedder læseklub hos Inger. Jeg må jo bidrage, hvis jeg skal slippe for den onde bødekasse. Bog eller ej, jeg håber i hvert fald at se mange af jer.

Nå jeg på musikfronten er min favorit for tiden denne sang med The View: http://www.youtube.com/watch?v=PXCAMOhVsbQ

Blogger Sussi said...

Se, det er jo bare det jeg mener. Lidt snik-snak om bøger, film og musik - det behøver men ikke at opleve det vilde for at kunne være med til....

Jeg kommer desværre ikke til læseklub hos Inger, fordi jeg skal flytte denne dag. Jeg håber I får det hyggeligt og husker at sende referater til Monica, så jeg kan se hvad I har gang i.

Send en kommentar

<< Home

footer