mandag, juli 21, 2008
Semacodes

Jeg ved meget lidt om semacodes. Men den smule jeg ved, synes jeg er ret smart.
Url-adresser omsættes til "billeder" som man med en moderne mobiltelefon med kamera og internetforbindelse kan oversætte til tekst.

Måske nogle af de mere tekniske kan fortælle lidt mere?

Etiketter: ,



3 Comments:

Blogger Birgitte said...

Det er faktisk første gang, jeg hører om semacodes. Hvorfor er det, at man skal omsætte tekst (url) til billede og derefter til tekst igen? Ja ja, dumme mig bliver lige nødt til at spørge, for jeg vil da gerne følge med i alle de her nye ting!

Blogger Lisbeth said...

Ja jeg ved heller ikke noget om semacodes. Du må lige fortælle lidt mere Louise :)

Blogger Louise said...

Altså nu ved jeg jo ikke så meget :-)
Hos os er semacodes blevet præsenteret i forbindelse med boganmeldelser. På væggen kan du tage et billede af koden med din mobil, gå online og læse omtalen. Det virker nemmere end at skulle skrive en lang (og nogle gange kringlet) url ind på mobilen.

Jeg har også hørt om museer, hvor de sætter semacode-billeder ved siden af kunsten. Så kan man nemt tage et billede og læse mere om kunstværket.

Men som sagt ved jeg ikke meget og jeg har heller ikke prøvet det selv. Jeg har nemlig ikke onlinemulighed på mobilen. Så jeg ved ikke om det er besværligt, der er et program man skal downloade, men det skulle vist være rimeligt enkelt.

Send en kommentar

<< Home

footer