tirsdag, september 25, 2007
Klassikerdagen
-
Ja, det er lidt sent at påpege, at det idag er Klassikerdagen 2007, men om ikke andet kan det måske inspirere os til at læse noget af Herman Bang og/eller Henrik Pontoppidan. Vi kunne f.eks. aftale at læse en bestemt bog?

http://www.klassikerdagen.dk/ og http://www.metroxpress.dk/dk/article/2007/09/25/12/1142-66/index.xml kan I læse mere om Klassikerdagen.

Etiketter: ,



2 Comments:

Blogger Stine said...

I forbindelse med emnet kan jeg anbefale Dorrit Willumsens roman "Bang" om Herman Bang, den giver et fascinerende indblik i hans liv og samtid. Men jeg burde egentlig læse nogle flere af Bangs værker, og andre af de store danske forfattere i det hele taget - så er det jo egt. fint med et arrangement som Klassikerdagen til at minde én om al den gode gamle danske litteratur!

Blogger Monica said...

Egentligt er det jo lidt pinligt at arbejde på et bibliotek, og det så går fuldstændig hen over hovedet på en, at det har været klassikerdagen...

Nå, men når det så er sagt, så synes jeg også, det kunne være sjovt, om vi læste den sammen bog på et tidspunkt, og det kunne da meget vel være en af Herman Bang.

Vi har jo også ved flere andre lejligheder snakket om at læse den samme bog til læseklub, men det går jo lidt trægt med at samles til læseklub. Så måske kunne vi jo en gang i mellem også bare læse en fælles og så diskurtere den her på bloggen... Så kan vi holde lidt onlinebogklub.

Send en kommentar

<< Home

footer