onsdag, maj 21, 2008
Børn og online-verdener

Havde lige ryddet op - og nu flyder spisebordet igen med bøger, så jeg ikke helt ved hvor, hvornår og hvordan jeg skal spise aftensmad.

Den gode nyhed er, at jeg har fået lavet en forløbig problemformulering til min eksamensopgave i faget "Perspektiver på Online-verdener".

I får den lige, så kan I jo kommentere om det mon er helt hul i hovedet.

Mange børn og unge – også børn helt ned til syv år – har en bruger på Habbo.dk.
Men hvad er det de helt små børn får ud af det sociale fællesskab på Habbo?
Herunder f.eks. i hvilken udstrækning fællesskabet på Habbo.dk har erstattet børnenes fysiske fællesskab i forbindelse med f.eks. rollelege (socialiseringsprocesser)?
Og hvad det betyder for børnene at Habbo.dk giver dem mulighed for at skabe deres eget personlige udtryk gennem deres avatar, deres bruger-side og deres værelse?
Flere af jer har sikkert også modtaget en mail fra mig, der opfordrer til at gi' lyd, hvis man kender børn der er på Habbo og som gerne vil stille op til interview/observation.
Opfordringen er hermed givet igen.


Etiketter: , , , ,



1 Comments:

Blogger Louise said...

Det lyder som en spændende opgave. Jeg kender ikke meget til Habbo, men gennem Olivia har jeg fået en fornemmelse af, hvor populær den er og hvor meget de går op i det.
Ning de Coninck-Smith talte om avatar begrebet i forbindelse med Potterskolen på Status over børnelitteraturen. Det var meget interessant.
De børn jeg kender bruger desværre i Habbo

Send en kommentar

<< Home

footer