Hermed et alternativt indlæg på læseklubbens blog.
Louise har spurgt efter opskriften på den spinat/lakseroulade jeg serverede til sidste læseklub - og som alt for få jo smagte. Nu får I allesammen muligheden :-)
Spinat/lakseroulade (ca. 20 skiver af 1 cm tykkelse)
4 æggeblommer
4 piskede æggehvider
300 hakket spinat (fra frost)
1½ dl fløde
salt og peber
Spinaten vrides for væde. Æggeblomer og fløde røres i spinaten og smages til med salt og peber. Til slut vendes de piskede æggehvider i.
Smør et stykke bagepapir med lidt olie. Derefter smøres spinatmassen ud på papiret og lægges i på en bageplade. Det bages i 12 minutter ved 200 grader.
Fyldet:
2 bægre flødeost (den fede - den lette er der for meget væde ved)
1 stor rød peber - fint hakket
1 løg - fint hakket
1 potte purløg - fint klippet
lidt citron
lidt tabasco
Det hele blandes sammen og smøres på når spinatbunden er kølet lidt af.
Ovenpå det lægges der 300 gram røget laks i skiver.
Rul rouladen på den lange led inden den er helt afkølet. Lad den blive i bgepapiret og pak så sølvpapir omkring. Læg den i køleskabet til næste dag.
Skæres i skiver og serveres med lidt salat og brød.
Louise har spurgt efter opskriften på den spinat/lakseroulade jeg serverede til sidste læseklub - og som alt for få jo smagte. Nu får I allesammen muligheden :-)
Spinat/lakseroulade (ca. 20 skiver af 1 cm tykkelse)
4 æggeblommer
4 piskede æggehvider
300 hakket spinat (fra frost)
1½ dl fløde
salt og peber
Spinaten vrides for væde. Æggeblomer og fløde røres i spinaten og smages til med salt og peber. Til slut vendes de piskede æggehvider i.
Smør et stykke bagepapir med lidt olie. Derefter smøres spinatmassen ud på papiret og lægges i på en bageplade. Det bages i 12 minutter ved 200 grader.
Fyldet:
2 bægre flødeost (den fede - den lette er der for meget væde ved)
1 stor rød peber - fint hakket
1 løg - fint hakket
1 potte purløg - fint klippet
lidt citron
lidt tabasco
Det hele blandes sammen og smøres på når spinatbunden er kølet lidt af.
Ovenpå det lægges der 300 gram røget laks i skiver.
Rul rouladen på den lange led inden den er helt afkølet. Lad den blive i bgepapiret og pak så sølvpapir omkring. Læg den i køleskabet til næste dag.
Skæres i skiver og serveres med lidt salat og brød.
Etiketter: mad, opskrifter